zo hard gevochten om je te kunnen hebben,
vanaf het begin wist ik het,
zo hard gevochten om je te leren kennen,
jij en ik zijn het leven voor that,
schat overduidelijk niet te breken,
elke klap naar ons toegeslingerd ontweken,
na elke ruzie weer opstaan,
na elk gevecht weer samen staan,
zoveel moeilijke dingen meegemaakt,
zoveel gevoelens opgebraakt,
schatje ik ben kapot,
na een jaar elke klap voor je opvangen als een schild,
ik voel me helemaal verot,
dit is bijna dat moment dat je niet wilt,
maar zoals elk schild zo goed,
is mijn verotheid nu zo ver dat het moet,
ik breek liefje,
ik geef het gevecht op,
je bent m'n leven,
ik heb alles voor je gegeven,
ik heb gefaald,
het spijt me..