gewoon opstaan
gewoon een kopje koffie
gewoon de dag beginnen
angst de gedachte....wie,waar,wat,
wanneer ,doe
ik wel of niet
is ze wel of niet
angst de gedachte ben je
gestruikeld, gewond ,genekt.
heb je.....gebeden voordat ยด
is er gebeld misschien ?
gewoon in slaap gevallen ?