Een klote gevoel, weet je wat ik bedoel?
Die verwarrende knoop, het gevoel van hoop!
De razernij om wat je voelt vanbinnen,
er met geen enkele persoon over willen beginnen!
Je hebt het niet te kiezen,
om je onzichtbaarheid wel of niet te verliezen!
Je wordt bekeken en gepest,
ik doe toch wat ik wil, doe jij de rest!