24 April 1994 nam ik van jou afscheid
Ik nam afscheid, maar niet voor altijd.
Ik nam afscheid voor heel even.
Ik nam geen afscheid voor heel mijn leven.
Het was de bedoeling je terug te zien,
jou terug te zien de dag nadien.
Ik dacht dat je vlug weer in de klas zou staan.
Maar nee 4 dagen later was het gedaan.
Het was gedaan met je leven,
je zou nooit meer les komen geven.
Ik nam afscheid,
Ik nam afscheid maar niet voor altijd.
Ik nam afscheid voor even,
maar niet voor heel mijn leven.
kelly V.W