Jij betekende alles voor me
Mijn grote liefde, mijn prins op het witte paard
Maar jij speelde gewoon een spelletje
Voor jou was het allemaal niks waard
Je maakte gebruik van mijn naïviteit
En ik geloofde wat je deed en zei
Geen seconde heb ik erbij stilgestaan
Dat je helemaal niet hield van mij
Je hebt me bedrogen en gebruikt
En ik heb ontzettend veel spijt
Door jou is mijn hart nu gebroken
En ben ik al mijn vertrouwen kwijt