daar komt ze weer aan met haar gemekker
maar deze x voel ik me lekker
niet meer bang
ook al duurt het zo lang
ik onthoud,
morgen weer een nieuwe dag
met geluk of tegenslag
met jou in gedachten zal ik mijn leven weer zin geven
en stiekum onze "momentjes" blijven herbeleven
kijk ik weer in die spiegel
luister naar mijn eigen gegiechel
zij mij nu weer hier staan
met jou kan ik de hele wereld aan
iedere dag voel ik het weer
het leven is gewoon te teer
het gaat echt eens gebeuren
dus ik kijk vooruit
zal niet treuren
hou jij ook maar op met zeiken
en ga met mij opnieuw eens vooruit kijken
dan zoeken we samen naar manieren om te handelen
zodat we met elkaar de weg kunnen bewandelen
en dan voor de rest van het leven
dat is het streven
ik moet dus echt nog even blijven
kan het niet omschrijven
geen gehoor en geen geluid
geen enkele tekst,geen beeld
maar weet je...?
het is nog niet verspeeld
een punt die is er niet
jij bent degene die in mijn ogen jezelf nog ziet
verzonken in gedachten
met ultieme momentjes te verwachten
of blaas ik te hoog van de toren
kom jij me even storen...??
hihi