Je hebt het niet makkelijk gehad
en het ons niet makkelijk gemaakt
Een tijd waren we jou helemaal zat
Toen drugs meester over jou was geraakt
Vele boze woorden zijn gezegd
vele tranen hebben we laten gaan
We kregen het jou niet uitgelegd
dat je al te ver was gegaan
Maar je kwam op beide benen neer
gaf ons weer hoop voor jou leven
Beetje bij beetje kwam het vertrouwen weer
konden we elkaar weer een lach geven
Je leerde een lieve meid kennen
maar te vroeg en te snel drie kinderen achter elkaar
Moeilijk om aan jou rol te wennen
maar als vader stond je altijd klaar
Nu na al die jaren gaan jullie scheiden
leef je in pijn en onzekerheid
Misschien was het niet te vermijden
maar je wilde je gezin nooit kwijt
Jij was de enige die er nog voor vocht
en hebt er alles aan gedaan
Terwijl jij naar een oplossing zocht
was zij al stiekem weggegaan
Het leven is nu misschien grijs en guur
maar jij komt wel door deze pijn
Voor jou kinderen ga je door het vuur
en wij zullen er altijd voor je zijn
*Het leven van mijn broer... pap, mam en ik zullen je bijstaan in deze tijd, grote broer. Je staat niet alleen*