EMDR
Vandaag weer bij psych geweest
Veel gedaan, weinig gepraat
Schalen van nul tot tien
Hoe hoger, hoe beter erbij gebaat
Vingers volgen met mijn ogen
Hoofdpijn komt al snel opzetten
Voel af en toe toch die angst
Maar we gaan er goed op letten
Daarna weer aangesloten aan de monitor
Kijken hoe mijn hartcoherentie is
Blijkt toch wel zeer regelmatig
Met af en toe een kleine stoornis
Meteen daarna weer terug naar de vingers
Blijven volgen en ondertussen denken aan
Diverse gedachten en herinneringen
Steeds maar weer op deze manier verder gaan
En dan eindelijk het verlossende woord
We stoppen met de emdr-therapie
Krijg weer wat huiswerk mee
Afgesproken dat ik hem volgende week zelfde tijd weer zie!