Weet je wat mijn wens is?
Weet je wat ik nu eens zou willen?
Ik zou eens willen heengaan.
Gewoon om eens naar al die mensen te gaan,
om hen eens te groeten,
om eens te zien hoe het met hen gaat.
Wie weet zou ik er wel willen blijven leven,
gewoon om die momenten met hen te kunnen beleven.
Misschien vind je dit maar een rare wens,
maar moet je weten ik heb ook gevoelens en ben ook maar een mens.
Ik zou willen weten hoe de dood is.
Volgens mij is het er zo mooi dat je er niet veel mist.
Volgens mij is er zoveel vrede,
de natuur er zo anders,
de lucht heel helder, het gras zo groen,
en de zee en rivieren van dat mooi blauw.
Iedereen is er heel vrij, iedereen voelt zich er gelukkig en blij.
De dieren lopen er los en zitten niet in een kooi.
Ik denk dat men er elkaar verstaat,
en dat het leven er altijd doorgaat!
Volgens mij leeft er niemand met verdriet en pijn
en kun je er altijd gelukkig zijn.
Wie weet is het er zo mooi, dat niemand er aan denkt om terug te komen, net omdat je er zo mooi kunt dromen.
Volgens mij wil je er eeuwig zweven,
en net daarom is de dood het eeuwig leven.
Kelly V.W