Dromen
over gister en vandaag,
over vandaag en morgen,
over ons, over wij,
over samen zijn.
Denken
aan geluk
aan dagen, aan nachten
aan hopen, en wachten
om bij elkaar te zijn
Houden
jullie handen elkaar vast
en houden van elkaar
zoals niemand
ooit kende.
Jullie, Samen
Veel Geluk !