~~~
Het was druk in mijn hoofd.
Stukjes geheugen probeerden zich te herinneren waar ze thuishoren.
Flarden van teksten uit sms-en,
pixels van digitale beelden,
het bouquet van parfum,
tonen van geluiden.
Ze renden als gekken door mijn hoofd.
Krankjorum werd ik er van.
De stukjes die ik niet kon plaatsen
heb ik weggegooid.
Na uren puzzelwerk
was eindelijk het plaatje compleet.
Alleen de herinneringen
aan jou werden weerhouden.
Netjes gesorteerd zijn ze
een Oscarwinnende film geworden
met jou in alle hoofdrollen.
Het is een romantische en
soms ook wel humoristische film
die me nooit gaat vervelen en
waarvan in niet kan wachten
om de sequel te zien.