Gesloten wantrouwen
In de molen van praten, testen en onderzoeken,
zelf zijn ze net, koud uit de studieboeken.
Vertrouwen is er niet,
maar niemand die dat merkt en ziet.
Alles gaat beginnen,
je gaat de strijd toch winnen?
Maar vertrouwen..... is oh zo belangrijk,
anders is het afgelopen, gelijk.
Voor nu, zal ik het de tijd nog geven,
maar blijf hoe dan ook, met twee benen in me eigen leven.