hier sta ik dan,
met een ronde muur opgebouwd rond mij,
steen voor steen.
iedere steen heeft zijn verhaal.
ik kan me niet meer wegsteken achter een hoekje.
intreden in mezelf , een prettig en machtig gevoel.
ik let wel op dat dit niet een vergeetput wordt.
met de ladder binnenin duw ik m'n lichaam zo naar boven.
gegroet klinkt als een echo....