Ik voel me goed, ik voel me fijn.
Elke dag een klein beetje meer blij om bij jou te zijn.
Er zijn dagen dan valt het niet mee,
We zijn niet de makkelijkste wij twee.
De dagen van onzekerheid zullen stoppen.
Stoplichten in gevoelens, niets meer opkroppen.
Samen gaat het lukken, laat alles maar komen.
Ik voel me goed ik voel me fijn, gewoon gelukkig om met jou samen te zijn.