Razend als vuur.
Het verspreid zich door mijn hele lijf.
Meer en meer, uur na uur.
Rationeel denken staat nu buiten kijf.
Ik voel de adrenaline stromen.
Onkoelbaar ben ik nu vanbinnen.
Rustig zijn kan ik alleen maar van dromen.
De razernij zal ik beminnen.
Mijn woorden zin gevuld met haat.
Opgefokt door jouw spreken.
Mijn geest door jou geschaad.
Ik kan je niet eens bij naam heten.
Deze strofe is ten einde.
Ik zeg niet meer vertel.
Verder moeten we beide.
Ik zeg je nu vaarwel.