~~~
Zadelmak.
Zadelmak maken is een breed begrip en een bijzonder proces.
Van paarden weet ik niet veel af. En neen het is ook niet mijn ambitie om ooit paard te rijden.
Toch ben ik er vandaag in geslaagd een paardachtige zadelmak te maken.
En nu zit ik hier, op mijn gemak!
Op mijn porseleinen ponyZadelmak.
Zadelmak maken is een breed begrip en een bijzonder proces.
Van paarden weet ik niet veel af. En neen het is ook niet mijn ambitie om ooit paard.
Toch ben ik er vandaag in geslaagd een paardachtige zadelmak te maken.
En nu zit ik hier op mijn gemak!
Op mijn porseleinen pony.