Ik droom van een wereld vol vrede en rechtvaardigheid.
Een wereld vol liefde, liefde die gaat wereldwijd.
Ik droom van een wereld zonder oorlog en geweld.
Het is toch het beste dat voor ieder telt.
Een wereld zonder al die moorden,
een wereld vol met goede woorden!
Een wereld waar ieder mens gelukkig is;
Een wereld zonder verdriet en gemis.
Als iemand in nood is dat men die dan red,
in plaats van te filmen voor FACES OF DEAD.
Er zijn mensen die er een einde aan willen maken,
doe u ogen op tijd open, anders zal het je hard raken.
Stop nu toch eens met heel die wereld te vervuilen,
zie je dan niet dat heel de natuur ligt te huilen!
Denk nu niet alleen aan uw eigen, maar aan uw kinderen en kleinkinderen.
Hun zal die vervuiling pas echt hinderen.
Zij zullen ervoor moeten boeten,
er eens bij stilstaan, dat is wat de mens zal moeten.
Men heeft de bomen toch nodig voor verse lucht,
Wie weet hoe de schepper van dit alles van hierboven uit zucht.
Een wereld die vol liefde had moeten zijn,
bestaat grotendeels uit verdriet en pijn?
Mensen doe er allen vlug iets aan,
of het leven hier op aarde is binnenkort gedaan!!!!
Kelly Van Wetswinkel!