Jij bent het allernmooiste wat mij ooit is overkomen
Als ik chagerijnig of boos ben
Smelt ik van je lach en voel ik mij weer beter
Als jij lacht moet ik vaak ook lachen
De manier waarop je beweegt
Hoe je alles even goed bekijkt
Ik hou er van meisje.. ik hou van wie je bent
Je bent alweer een half jaar oud
Je groeit zo hard & kan steeds meer
Lieve kleine meid
Jij bent het allermooiste wat me ooit is overkomen..