Dag lieve Tim...
Ik kan alleen nog maar zeggen,je was nog veelste jong...
niets wat jou nog naar dit leven toe dwong...
jij bent er niet meer...
en dat doet mij nog elke dag ontzettend zeer...
waarom was juist jij bij dat ongeluk betrokken....
en waarom kon jij niet voor jou leven knokken...
jij hebt niet eens een kans gekregen om te vechten voor je eigen leven...
jij was nog zo jong en wou nog zoveel geven....
ik mis je nog elke dag om mij heen...
want zo iemand als jij is er geen....
ik zal aan je blijven denken elke dag keer op keer...
want jij bent en blijft mijn beste vriend en bent nu mijn JONGEHEER!!
zonder het te weten....
nam ik die dag voor altijd afscheid van jou....
ik zal je nooit vergeten....
voor altijd in mijn hart,waar ik van je hou!
DAG LIEVE TIM....