Zou het huis soms ook eens willen zijn
voelen hoe het is ergens in te wonen
misschien weet het huis al hoe het is
volledig in iemand horen
Voorhoofd tegen voorhoofd aan
zonder te weten waar je bent
op welke breedte- en lengtegraad
afvragen waar iemand, iets is gebleven
Door de open ramen waait de wind
deuren tegenover elkaar opengezet
komt de inrichting tegen met het licht
begroet door het wuiven van gordijnen