Gedroomd over mij en jou
onzeker of ik het je vertellen zou
heb het maar proberen te verwerken in dit gedicht
misschien komt de betekenis ook nog aan het licht
Samen lopen we in een oosters land
Op weg naar een toernooi, shinai in ons hand
Kendogi met op de rug bloesem, in de stijl van dat ene cadeau
Daar stonden we dan, op een prachtig bergplateau
Tegen het vallen van de avond lopen we daar weer weg
Nou ja lopen, Ik strompelde meer, ik had weer eens pech
Maar gelukkig was jij er om mij te steunen
Op de terugweg mag ik op jouw schouder leunen
Hierna wordt alles zwart
Ik wordt wakker, enig sinds verward
Terwijl ik wacht op de bus
Realiseer ik, op het einde kreeg ik een kus
Niks is onmogelijk, soms moet je wat harder werken en zo
En soms moet je (meer) geduld hebben voegde je toe aan mijn motto
Misschien komt ooit mijn tijd, een dezer nachten
Voorlopig zal maar moeten wachten