-Zelfmoord plegen-
Is misschien wel dom,
Maar 'k wil die pesters dissen.
Grote lafbekken, dat zijn het!
Wees niet bedroefd,
Maar pak die lafbekken eens aan!
Dis die pesters, ze zullen!!!!!!!
Wees niet bedroefd,
Sla HUN maar eens in elkaar,
Dan voelen ze wel een deuntje lager!!
Wees niet bedroefd,
Maar trek ergens aan de bel.
Of moet dit je hele leven doorgaan?
Tranen.. veeg *ze op **hun wangen.***
*De tranen
**De pesters
***Er word mee bedoeld:
-Wees niet bedroefd
-Pak die pesters aan
-Zorg dan hun tranen krijgen
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Word blij en pak die pesters aan!!
Leer ze een lesje, dat zal ze leren.
Twijfel niet maar sla je slag.
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR:
-Niet te..*
-Laat je ouders er van weten!
-Ga niet vechten dan maak je het erger.
*Niet te hard aanpakken, je kunt daardoor problemen krijgen.
TWIJFEL NIET MAAR SLA JE SLAG
TREK ERGENS AAN EEN BEL
ZE KUNNEN NIET ALTIJD DOOR GAAN
Ik ben voor:
TEGEN PESTEN!
ANTI PESTEN!
-------------------
Sla je slag (L)
Succes, Sterkte en veel liefs.