boek over man
honderd jaar
vlucht uit het raam
boek over man
twintig jaar
heeft een koffer
boek over andere man
zestig jaar
woont afgelegen
boek over moord , over geld
over samen eerlijk stelen
over samen eerlijk delen
over lef en liefde zijn
over geluk aan een zijden draadje
een olifant heeft een staartje
over nooit ergens echt iemand weten
over nooit ergens echt iemand kennen
en iederen en alles zomaar bij toeval ontmoeten
fictie en waar
filosofie op papier in letters
in knetterende kreten
en spannende sleur
lezen dus ....niet ja maar !!
ja..en !!