ik wil mezelf niet meer zijn
kan ik niet iemand anders zijn
elke dag als ik in de spiegel kijk
kan ik niet accepteren wat ik zie
laat me mezelf niet zijn
ik ben mn eigen vijand
het is niet goed als je jezelf niet accepteerd
zo irritant
ik wil mn eigen vriend niet meer zijn
ik wil iemand anders zijn
als ik om me heen kijk
zie ik allemaal mooie en knappe meiden
hier ga ik mezelf mee vergelijken
en voel ik me nog erger
nix berijkt
altijd maar de laatste
sta nooit vooraan
hou me stil
laat mezelf niet zien
mensen haaten me
ik wil mezelf niet meer zijn
ik wil iemand anders zijn
zijn zoals de rest
niet meer anders zijn
(Ik heb dit geschreven, naar aanleiding van het horen van het lied van Pink --> don't let me get me.
dit lied slaat nml heel erg op mij. voelde me er door aangesproken.
Mijn negatieve zelfbeeld, is al een stuk minder, maar het zit er nog wel.Ik krijg het niet weg, en ik vraag me af, of het ooit weg zal gaan..)
06-05-02