Ik noem je mijn lieverd,
ik noem je mijn schat.
ik noem je het beste,
dat ik ooit bezat.
waar je ook heengaat,
ver of dichtbij.
mijn liefde voor jou,
gaat nooit meer voorbij.
En diep in mijn hart,
blijf jij mijn valentijn.
Geef me plz de kans,
om weer opnieuw bij je te zijn.