als je slaapt
je bent zo lief en klein
met je hoofd op mijn schoot
je vraagt of ik je wil kriebelen
met alle liefde doe ik dat
zachtjes gaan je ogen dicht
ander half uur lang
je vader slaapt al
de film is afgelopen
ik vraag of je lekker hebt geslapen
ik heb niet geslapen is je andwoord
je haar zit door de war
je ogen zijn rood
en je gaapt de heleboel bij elkaar
nee lief je hebt niet geslapen
maar toch ben je
het liefste , mooist, schattigste
wat mij ooit is overkomen