een jaar geleden wist ik nog niks van jou bestaan
en nu vraag ik me af hoe had het zonder jou gegaan
zoveel gebeurd zoveel veranderd
nu juist in deze tyd komen er zoveel herinneringen naar boven
dingen die ik toen de tyd niet had kunnen geloven
binnen 9 nouja eigenlijk 7 maandjes van een klein meisje naar een volwassen vrouw
het pijnlijkste van alles je vader bleef my niet trouw
ik houd me groot en sterk
maar mama is verdrietig en bang zonder dat iemand het merkt
ik heb geen spijt van jou
je moet weten kleine jongen dat ik enorm van je hou!
vertel my al je dromen
en mama zal er hard aan werken om ze allemaal te laten uitkomen
ik hoop dat je ooit als je groot bent en volwassen trots op mama zult zyn
want lieve jongen nu snap je nog niks van myn zorgen en myn pyn, je bent nog wat te klein
ik heb helaas moeilijke keuzes moeten maken
mama moest wel om jou veiligheid en gezondheid te bewaken
maar eigenlijk achteraf gezien is dit wat hy verdient
hy was niet daar in de hele 9 maanden lang en wilde jou NIET