Ik hou van je
__________________
Ik ben zo blij
als je eens naar me lacht
Dan voel ik me zo vrij
Dat is waar ik naar smacht
Je hebt me niet nodig
Je spreekt nooit tegen mij
Voor huiswerk wel,
Ja dan ben je o zo lief
Je gebruikt me,
Maar het kan me echt niet schelen
Want dan lach je en praat je
En enkel tegen mij
Er is niets waar ik zo naar verlang
Als in je blauwe ogen kijken
Iets waar ik me voor verhang
Die plaats waar plassen zeeën lijken
Je ogen en lach
Ook al is het maar voor even
Ik weet dat het niet mag
Maar voor jou zou ik mijn leven geven
Je gebruikt me maar so what
Dan lach je tenminste naar me
En dat is dat
En weet voor altijd ik hou van je
...