soms ja soms dan geloof ik
ik geloof in de mensen
dit is niet altijd goed
ze denken niet hetzelfde
dit loopt verkeerd af
maar ik zie het te laat
en dan, wat kan ik dan nog doen
ik bedoel het goed
maar ze denken anders
en dan lukt het net niet
om te blijven volhouden
sorry!!