Mannen en vrouwen,
een wereld van verschil.
Ze begrijpen niks van elkaar,
zo ontzettend verschillend.
In niks zijn ze hetzelfde,
in hun denken en doen.
Ze hebben elkaar wel nodig,
zonder elkaar is er geen wereld.
Allebei noodzakelijk,
helemaal voor elkaar.
Mannen en vrouwen,
niet aan elkaar ondegschikt.
Allebei gelijk aan elkaar,
want zonder de 1 kan het niet.