Vanaf de eerste dag dat ik je zag,
viel ik voor je lieve lach.
Wat ik steeds voor vriendschap hield,
bleek uiteindelijk toch iets meer te zijn.
Vanaf de eerste woorden die we met elkaar spraken
wist je me in het hart te raken.
Hetgene ik niet als verliefdheid erkende
was uiteindelijk precies datgene dat ik voelde.
Vanaf onze eerst kun, nu 7 maanden terug,
zinn we met elkaar verbonden, zo sterk als een brug.
Het gevoel dat ik toen al zolang ontweek
bloeide als hevige verliefdheid opnieuw open.
Vanaf de eerste intieme aanraking, oh zo zacht,
wist ik dat jij die gene was waar ik al heel mijn leven op wacht.
De vlinders in mijn buik ontken ik al lang niet meer
want Tommeke, ik zie u graag!