soms..
denk ik heb ik ooit wel van jou gehouden?
want alles wat me nu aan jou herrinert laat zien hoeveel ik je haat,
Wat ik Uberhaupt van je geleerd heb?
Kan ik me nu niet bedenken,
ik heb mijn keuze gemaakt,
Goed je staat er niet achter misschien,
Maar heel veel mensen wel en dat hebben ze je ook laten zien,
IkVecht voor mezelf en voor de mensen die ik liefheb,
de mensen die er voor mij zijn,
Dat voelt pas fijn,
ik heb altijd al geweten waarom je zo deed,
je was jaloers op me.
omdat ik wel mensen heb die van me houden en Mij in hun gezin willen nemen,
dat had jij nooit,
Je bent en blijft men moeder dat weet ik,
maar na wat je mij hebt aangedaan.
Kan ik alleen nog maar zeggen:
DatIkEenGatInDeLuchtSpring als ik JOU nooit meer hoef te zien!!!
je hebt me aangeraakt,
mij pijn gedaan,
Als je echt van me houdt ik smeek je
laat me nu dan een keertje voorgoed gaan,
zodat ik nog iets kan maken van mijn leven,
en dat jij het niet voor me ver- k l o o t
Mij dingen verbieden heeft geen zin,
daarmee veroorzaak je alleen nog maar meer haat,
ik woon niet meer thuis en toch wil je me dingen verbieden,
sorry hoor maar ik heb voor een Organisatie gekozen omdat ik absoluut niet meer terug naar huis wil,
en nog liever in een internaat zit dan nog 1 dag met jou opgescheept
en als ik volwassen ben HebJijNooitMeerIetsMetMijTeMaken,
wnt nu wil ik je al NOOIT meer zien,
en dan zie je me ook echt nooit meer!!!
Een tip voor iedereen:
lieve ouders bestaan !!
maar die van mij mogen lopen naar de maan,
ik hoef ze allebei nooit meer te zien
ze hebebn me teveel aangedaan