Zit even niet goed in mijn vel
gedachten tollen in mijn hoofd
Dat het goed komt weet ik wel
want dat heb jij ons beloofd
Want jou woorden hoor ik nog
weet nog precies wat jij zovaak zei
´Alles komt goed en zo niet, dan toch´
daarmee gingen in ieder geval de angsten voorbij
Maar ik zou zo graag nog met je praten
want ik ben zo ontzettend moe
Maar je hebt ons moeten verlaten
waar ben je nou toch naartoe
Ik hoor je stem zonder dat je er bent
maar mis het vertrouwen in je ogen
Het vertrouwen dat ik als mens word erkend
jou wijze woorden hebben nooit gelogen
Ik ben even alles kwijt waar ik in heb geloofd
Maar met jou voor altijd in mijn hart
en jou woorden in mijn hoofd
maak ik weer een nieuwe start
`Alles komt goed en zo niet, dan toch`