We hebben dezelfde ogen
alleen is er een verschil in gekomen
toen de jouwe hadden gelogen
en je uit de mijne tranen liet stromen
Allebei rustig in ons doen en laten
maar over problemen werd liever niets gezegd
We piekerden tot in alle staten
en namen liever de makkelijke weg
Je hebt nooit streng tegen mij gehandeld
je was mijn grote held
Dat je mijn broer anders hebt behandeld
zorgt dat ik mijn beeld heb bijgesteld
Je viel keihard van je voetstuk
door alles wat je hebt gedaan
Toch vond ik opnieuw geluk
en ben ik een andere weg ingegaan
Ik werd sterker en vecht voor mijn doel
Misschien dat ik ergens nog van je hou
Maar ik val niet meer van mijn prinsessenstoel
want pap, ik lijk niet meer op jou