Vroeger als ik verdrietig was pakte ik mijn grote,sterke knuffel want die beschermde mij altijd...
Vroeger als ik bang was pakte ik mijn grote,sterke knuffel want die beschermde mij altijd...
Vroeger als ik ruzie gehad had pakte ik mijn grote, sterke knuffel want die beschermde mij altijd...
Nu als ik verdriet ben, boos ben of ruzie heb pak ik mijn knuffel niet meer...
Het schijnt dat je daar te oud voor ben...
Opeens moet je je binden aan vrienden die eigenlijk helemaal geen vrienden zijn...
Je moet je eigen verantwoordelijkheden nemen...
Je moet dit... Je moet dat...
Maar wat nou..
Als ik het liefst gewoon in me bed lig met me knuffel omdat vandaag een rotdag was?