Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ZON
ik geef je de zon in jouw handen
zodat jij kunt stralen
zomaar naar een ieder
die een zonnestraal
wil ontvangen
van jou en jou
alleen
ik geef je de steel
hou deze goed vast
maak het niet stuk
houd het heel
het is een stukje
geluk
de zon voor eeuwig
in je hart te geven
aan een ieder
die je liefhebt
is dat geen
mooie zegen
©
leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wervelende regenboog
:
Woensdag, juni 29, 2011 20:30
een zegen van een gedicht!
groetje
wr
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
29 juni 2011
Thema's:
[Geluk]