trouw is ontzettend belangrijk
weten dat iemand het is, is bevordelijk
voor heel je doen en laten
want dan val je niet in de gebruikelijke gaten
van "spoken zien" op plaatsen die er niet zijn
en het voelen van allerlij soorten pijn
wees daarom lief voor elkaar
en maak alles samen bespreekbaar
denk aan jullie samen
dan kan iedereen dat beamen