~~~
Druk.
Druk.
Druk, was het vandaag op kantoor.
Je zou het niet zeggen,
toch loopt mijn leven rolletjes.
Wel honderd handtekeningen heb ik gezet.
Spijtig heeft er niemand op mij gelet.
Verschillende nota's heb ik geschreven, die niemand ooit zal lezen.
Tijdens de saaie lunchvergadering heb ik voor de verandering wat op een servet geschetst.
Na het eten heb ik nog wat gepeuterd in de mensen hun prive zaken.
Nu dat bijna iedereen naar huis, kan ik rustig blijven liggen. Misschien leggen ze straks die mooie roze markeerstift langs mij in de schuif