waar ben je..?
ik mis je zo,
tranen over mijn wangen, tranen die sterven op mijn wangen,
mijn gedachten bij jou. ik wil je weer zien maar dat kan maar op 1
manier. maar ik moet er zijn voor je moeder..
ik mis je zo,
ik heb geen woorden meer..
ik mis je, ik hou van je..
je was er altijd voor me maar nu zijn we beiden alleen..