Vakantie liefde
Je ogen blonken als de nacht
en jou lach maakte mij warm
de hele vakantie aan jou gedacht
Je zwarte haren glimde in het zon licht
het maakte me vrolijk, maar meer verliefd
jij bezorgde mij die lach op mijn gezicht
En steeds als je mij weer aan keek
was ik in de wolken, en nog hoger
aslof er nog meer liefde mijn hart in gleed
Acht volle dagen om je heen geweest
maar nu laat ik tranen stromen
omdat ik weet dat je dit niet leest
Ik helemaal hier, jij helemaal daar
vaak heb je naar mij gelachen
was je maar van mij, was het maar waar
Diep in mijn ogen keek je me alijd aan
alsof je wist wat ik voelde, al die dagen
zijn er warme gevoelens door mijn hart gegaan
En ik weet dat je mij ook graag mocht
want het was niets voor niets
dat jij mij als enigste steeds weer opzocht.
Nog steeds hoor ik je gesproken woorden
die mij van binnen warm maakte
woorden die ik altijd al had willen horen..
I love you more
than the sun and the moon together
Geschreven 20 oktober 2008