Onze liefde, voor altijd!
Twee blauwen ogen kijken me aan
Waardoor de mijne stralen gaan
Mooi kort bruin haar
Met je glimlach een hemels gebaar
Je handen zo zacht en lief
in een woord, je bent mijn harte dief
je laat me stralen als de zon zo ver
blinken als een gouden ster
in mijn mooiste dromen droom ik over jou
omdat ik met heel mijn hart van je hou
mijn hart staat door jou in brand
elke dag met jou in een nieuw avontuur beland
samen maken we alles waar, onze dromen
die wat we hebben maar ook wat nog komen
samen kunnen wij de hele wereld aan
ons met z`n tweetjes er door heen slaan
niets is ons te moeilijk of te veel
want wij zijn voor elkaar een voorbeeld
liefde is wat we geven aan elkaar
en maken alles wat we samen willen waar
niemand zal ooit tussen ons staan
want dan zou mijn hart vergaan
het enigste wat ik nog wil ben jij
en voor jou is dat gelukkig mij
samen gaan wij oud en gelukkig zijn
een leven zonder verdriet en pijn
dit is liefde voor altijd
want wij raken elkaar nooit meer kwijt