sergeant dood na oefenrondje...
ff een puistje op 't mondje
of een knoertje op z'n slaap
ff oefenen op die knaap
nog een schoppie voor z'n kop
denk maar niet dat ik zo stop
vind 't veel te lekker om te kleunen
'k laat me heus geen grenzen aanleunen
ik wil ook m'n frustraties kwijt
vandaar mijn niet aflatende vlijt
ik ben heus geen sadistische ploert
maar wat is dat...nu al gevloerd
wat vervelend hij is dood
zelfs zonder enig kogellood
wat heb ik toch een sterke knuisten
die zomaar door de lucht heen suisten
want 'k ben er niet verantwoordelijk voor
nee, ga hier gewoon mee door
ben een ruige legervent
als 't moet ruïneer ik heel de tent
hè,hè, ff een biertje pakken....
2 juli 2011
wr