alweer een teleurstelling,
waarom kan je niet gewoon zeggen dat ik 16 ben "?
ja er komt gezeik van.. jij bent net 22, maar wat maakt het uit?
liefde kent geen grenzen..
maar om mij overal van te verwijderen..?? dat is raar...
ik dacht dat je echt van mij hield..
dat zeg je ook,
maar waarom het nu uitmaken?
ik blijf in 1994 geboren.. die 6jaar verschil blijft.
ja we zijn dan ouder maar wat dan nog?
ik wil geen kostbare tijd verliezen...
eerst verlies ik het dierbaarste in mn leven, dan mijn leven. en toen mn beste vriend.. en straks jou ook nog.. great!!
waarom is alles zo ingewikkeld..?