Iemand, kan me wakker houden als ik moet slapen,
Iemand, die mijn slechte gedachten komt kapen.
Een persoon waarmee ik kan praten tot een stuk in de nacht,
de persoon die het waarschijnlijk verwacht.
Iemand die ik kan vertrouwen,
zo iemand waarop je kan bouwen.
Nee, ik ken je niet zo goed,
maar je weet wat je met mijn hartje doet.
We kennen elkaar niet zo lang,
maar wat doet dat ertoe,
Ik ben wel een beetje bang,
maar het voelt gewoon supergoe!