Jij maakt me gelukkig en blij,
ja, vandaag,
is de allerbeste dag voor mij,
gewoon door die simpele vraag.
Jij maakt mijn leven compleet,
zo een goed gevoel,
het is maar dat je het weet,
maar je begrijpt toch alles wat ik bedoel.
Mijn hartje gaat tekeer,
het klopt alleen voor jou,
ik wil het zeggen, elke keer,
ja liefje, dat ik zielsveel van je hou!