Mia
je houd van me, je haat me,
ik hou van je, ik haat je,
je juicht me toe, nog meer, nog meer,
daarna ben je boos op me,
ik wil je kwijt net als je zusje,
maar gaat het fout, val ik op je terug,
je laat me altijd net over mn grens heen gaan,
waardoor ik niet meer weet wat jou, en wat mijn grens is,
maar jij, jij hebt geen grens,
nu ben ik boos op je, snap niet waarom ik je wil,
maar straks, als weer blijkt dat de rest niet te vertrouwen is,
dan val ik terug op je, want jij bent er altijd voor me,
ik houd van je, ik haat je,
je houd van me, je haat me,
op dit moment.