Gevangen
Gevangen
Door haar ongeneeslijke ziekte
Gevangen
in haar hoofd
Maar zeker nog niet uitgedoofd
Gevangen
in haar lichaam
Haar lichaam gaat veel te langzaam
Gevangen
soms, heeft zij een verlangen
Dat zij haar dromen op kan vangen
Gevangen
in haar doen en laten
soms, is zij keihard en in alle staten
Gevangen
soms, tranen op haar beide wangen
Wie kan en wil die tranen opvangen
Gevangen
wie is en voelt zich gevangen
Zij niet, zij voelt zich sterk en onbevangen
gemaakt voor mijn vriendin die nu op het moment zich goed voelt .. je weet uit evaring dat het heel snel kan gaan .. en .. dat het aan je lichaam vreet