Donder en bliksem wordt voorspeld
evenals hagel en hevige rukwinden
Tijd om dicht tegen elkaar te kruipen
diep te geloven in die valse veiligheid
als struisvogels met koppen in het zand
De morgen wacht en het pijnlijke tijdstip
om weer weg te gaan naar verre landen
De hitte verzamelt zich buiten en binnen
doet de airco zijn best aanwezig te zijn
houdt de mensen uit hun verdiende slaap