In een dierentuin achter tralies zat een man
of was het een vrouw?
ik kan het me niet meer goed herinneren
(laten we uitgaan van een man, een dichter)
sorry, het was een droom die ik had
maar goed, hij mijmerde op een avond
naar de eeuwige duisternis rond sterren
en zie de maan schijnt zijn habitat
in de kooi, ziels alleen
realiseerde hij kwetsbaar te zijn
met verbolgen gevoelens,
zijn verleden
en een stom wit bord