Snap je niet wat je me aandoet?
snap je niet dat jij de enigste bent die er iets aan kan veranderen?
snap je niet dat ik me K U T voel?
snap je niet dat je een haat veroorzaakt?
ik heb rust nodig,
maar je gunt het me niet,
ik heb tijd nodig om dit te verwerken,
maar je geeft het me niet,
snap je niet,
dat als het zo doorgaat ik je als ik 18 ben nooit meer wil zien?
in mijn hoofd speelt deze zin::
wake me up,
because this nightmare,
has bin taking long enough,
please wake up,
don't longer think on yourself,
but think for only this time on me,
and do what the best for me,
pleasee
hoe ik nu denk is niet goed,
niet voor jou niet voor mij,
alsjeblieft denk goed na,
en doe wat het beste voor mij is,
geef me tijd,
tijd om het te verwerken,
\tijd zodat ik later niet in de goot beland,
en het nu kan verwerken,
alsjeblieft ik smeek je denk aan mij,
alleen voor deze keer,
dan zie je me ooit weer,
anders tot grote spijt,
zul jij me later nooit meer zien meid,
Het Spijt me ,
ik hoop dat je snel wakker word en aan mij denkt